Vremea in Romania in saptamana 10-14 noimebrie 2014. Prognoza meteo

9 Noiembrie 2014

Prognoza meteo! Vremea va fi in general calduroasa, temperaturile fiind peste mediile sezonului de iarna, iar precipitatiile vor aparea abia spre sfarsitul saptamanii.
Vremea in Romania in saptamana 10-14 noimebrie 2014

Vremea! In Dobrogea si in Baragan gasim atmosfera mohorata dimineata, cu multi nori si ceata din loc in loc. Mai tarziu, daca se va arata soarele, maximele vor ajunge la 15…16 grade- valori mai ridicate decat ar fi normal la aceasta data.

Vreme buna asteptam si in centrul Romaniei. Norii vor fi rari, iar ploile nu au sanse sa apara. In zonele depresionare este ceata in orele diminetii, apoi soarele se arata peste tot si maximele ajung la 19 grade pe partea vestica.

O zi placuta se anunta si in sud-vest. Ceata prezenta acum din loc in loc se va imprastia destul de rapid, iar soarele va reusi sa urce mercurul in termometre pana la 18…19 grade.

Meteo Bucuresti! In Bucursti, vremea se va mentine calda pe tot parcursul saptamanii, iar norii isi vor face aparitia abia spre sfarsit, mai exact joi noapte, urmand ca vineri sa ploua atat ziua cat si noaptea, avand o temperatura cuprinsa intre 7 si 12 grade. Maxima in aceste zile se va situa undeva intre 14 si 15 grade ziua, iar noaptea 7-9 grade.

Vrema la munte: La munte, vremea va fii insorita, cu maxime de 17 grade in Brasov, 15 in Busteni, undeva va ploua in noaptea de joi spre vineri, Predeal 15 grade, si Sinaia intre 11 si maxim 14.

Vremea la mare: In Constanata, vremea va fi isorita pana vineri, urmand ca in weekend sa se innoreze, dar fara descarcari electrice. Maximele vor atinge 15 grade pe 13 Noiembrie, fiind cea mai calduroasa zi din saptamana.

Citeste despre: , ,